Jens Peter Fisker den 11-12-2017
    Brandalarm

I dag har vi haft en brandalarm, som blev udløst af en gryde som blev tørkogt.
    Ingen elever var i nærheden af problemet, og evkueringen blev ophævet efter 15 kolde minutter på sportspladsen.

Jens Peter Fisker

Lone Amund Halfdaner den 07-12-2017
    Projekt GIV - kære børn og forældre
    Vi ved, at julen desværre kan være alt andet end hyggeligt familiesamvær for børn og unge, der vokser op i familier, hvor der er alkohol, stof- eller pillemisbrug. Der er hjælp at hente via Projekt GIV - læs videre: https://projektgiv.dk/det-bliver-i-familien/
    Mvh. Anne Greiersen, Projektleder, rådhuset i samråd med skolerne m.fl. Nyhedsbrev om GIV vedlægges ligeså.
  • Jens Peter Fisker den 17-08-2017
    Nu kan du få UNI-Login til ForældreIntra

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

I SkoleIntra giver det endvidere den fordel, at man kan bruge det samme login på alle skoler, hvor man er forælder. Det betyder, at forældre fremover kun vil have et brugerlogin, også selvom de har flere børn.

Den første gang du skal logge på, kan du anvende vedhæftede fra STIL.