Line Vahlgren Thranov den 10-08-2017

Kære alle
    Det er sådan, at der er 201 skoledage på skolerne i Greve i indeværende skoleår. Der skal kun være 200. Derfor skal hver skole placere en ekstra feriedag i løbet af året. For Mosedeskolens vedkommende bliver den ekstra feriedag mandag d. 23/10-17 (mandag efter efterårsferien). Både Klubben og SFOén er åbne.

Ledelsen på Mosedeskolen

Susanne Gyring Pedersen den 14-10-2017
    Kære elever og forældre

I uge 45 skal vi bl.a. arbejde med bæredygtig udvikling.

Derfor har vi brug for jeres hjælp, til at samle husholdningsskrald som kan genbruges (tømt for indhold og vasket af/rengjort – meget gerne uden klistermærker/folie mm. men med er også ok).

Det kunne fx være køkkenrullerør, wcrullerør, morgenmadsæsker, plastikbøtter, glas fra syltetøj/syltede sager mm, shampoo- og balsamflasker, saftevandsflasker – plastflasker uden pant på, plastdunke, bakker fra kød/frugt, kapsler, propper, æggebakker, dåser, tomme fyrfadslys – ja hvad I elles tænker man måske kunne upcycle.

Derud over kan vi også bruge gavepapir, silkebånd, aflagte cowboybukser, gamle cder/dvder, cykelslanger, stofrester, malertape, tapetrester, servietter og knapper

Hvis I vil starte med at samle ind her i ferien, og igennem uge 43-44, vil vi være utrolige taknemmelige.
    Hvis jeres barn kan få det med i en pose, og stille posen ved pauserummet, så samler vi det ind.

På forhånd tak

Vh. Kirsten, Monica, Sanne og Susanne

Jens Olsen den 05-10-2017
    Kære elever, forældre og personale

I ønskes alle en rigtig god efterårsferie.
    Samtidig en stor tak til jer alle for en god motionsdag.
    Husk vi først ses igen tirsdag den 24/10-17.

De bedste efterårshilsner
    Jens Olsen