Line Vahlgren Thranov den 10-08-2017

Kære alle
    Det er sådan, at der er 201 skoledage på skolerne i Greve i indeværende skoleår. Der skal kun være 200. Derfor skal hver skole placere en ekstra feriedag i løbet af året. For Mosedeskolens vedkommende bliver den ekstra feriedag mandag d. 23/10-17 (mandag efter efterårsferien). Både Klubben og SFOén er åbne.

Ledelsen på Mosedeskolen

Jens Olsen den 18-09-2017
    Håber I alle har haft en god weekend.

På Mosedeskolen startede vi ugen med, at få besøg af Dansk Idræts Forbund (DIF) og 60 skolefolk fra Holland, som kom på besøg, for at få inspiration omkring vores Skole+ projekt.

• Jens Peter Fisker den 17-08-2017
    Nu kan du få UNI-Login til ForældreIntra

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

I SkoleIntra giver det endvidere den fordel, at man kan bruge det samme login på alle skoler, hvor man er forælder. Det betyder, at forældre fremover kun vil have et brugerlogin, også selvom de har flere børn.

Den første gang du skal logge på, kan du anvende vedhæftede fra STIL.