Jens Erik Olsen den 07-12-2018
    Kære alle

En lille nyhed. Skolen er igen blevet certificeret i Science og Talent for anerkendelse af det ekstraordinære talentarbejde.

God weekend.

Julehilsner
    Jens Olsen, skoleleder

Lone Amund Halfdaner den 05-12-2018

Vigtigt varsel & besked angående glemmekassen og afhentning af medbragt tøj mv. overalt - før fredag 21. december 2018:
    Skolens rengøringsfirma skal udføre hovedrengøring på skole/SFO/Fritter i juleferien. Det betyder, at alt tøj og effekter på gange og fællesrum - og alle steder på skolen, skal være ryddet/tømt senest sidste skoledag fredag 21.12 inden kl. 12. Det er alt, hvad der er på skolen både i kasser, på hylder, fra knager, hængende og liggende af sko, tøj og andet.
    Derfor er opgaven for forældre og børn fra nu og inden fredag den 21.12:
    1: Tjek nuværende glemmekasse ved gl. festsalsdør, for tidligere glemte ting, den tømmes til Røde Kors efter 21.12.
    2: Tjek, at alle barnets ting/tøj/sko tages med hjem fra alle gange og fællesrum knager, hylder mv. på skolen inden 21.12 kl. 12. Alle effekter der mod forventning ikke er fjernet 21.12 vil blive samlet lagt i glemmekassen (som er tømt for tidligere ikke afhentede ting), men vi håber alle har gjort sit og hentet barnets ting hjem gerne, så det ikke bliver nødvendigt.
    Mvh. skolens kontor og tekniske personale

Lone Amund Halfdaner den 04-12-2018
    Kære forældre.

Skolebestyrelsens høringssvar vedr. ny ressource-fordelingsmodel for undervisningen.
    I vedhæftede brev kan I læse skolebestyrelsens høringssvar til Skole– og Børneudvalget i.f.m. en ny ressource-fordelingsmodel for undervisningen.

Jens Olsen