Opslagstavlen

Til elever, forældre og personale

Jeg har vedhæftet et nyhedsbrev, med lidt om hvad der sker på Mosedeskolen.

I ønskes alle en rigtig god efterårsferie.

Efterårshilsner
    Jens Olsen, skoleleder
    Jens Erik Olsen den 12-10-2018
    ÅBENT HUS!

Kære forældre
    I forbindelse med emneugen i uge 45 holder vi åbent hus på skolen torsdag d.8/11-18 om eftermiddagen/aftenen - så sæt allerede nu et kryds i kalenderen!

Nærmere information om emneugen følger.

Line Vahlgren Thranov den 27-09-2018
  • Netlandskabet

Nettet er i orden igen, og det er åbent som normalt.

Jens Peter Fisker den 12-09-2018
  • Meebook

Meebook er skolens læringsplatform. Det er her mange forløb, årsplaner og elevplaner findes. I løbet af det næste års tid vil Intra blive erstattet af Aula, som Meebook er en del af.

Se vedhæftede guide til at logge ind.
    Jens Peter Fisker den 07-09-2018
  • Information om lokaler

Skolens indskolingstilbygning, som normalt huser vores 1. klasser og 0B, er desværre i en sådan stand, at vi ikke kan have elever i bygningen efter ferien.

Derfor er vi blevet nødt til at rykke rundt på vores klasser, for at få plads til alle. Rokeringen kommer til at betyde at 5. klasserne skal være på F-gangen, mens 1. klasserne rykker på D-gangen. 0.B rykker til A-gangen. (Vi havde tidligere skrevet E - men det er altså D)

Greve Kommune er i gang med at sikre at vi fremover har den fornødne plads. Det vil betyde at vi kan se frem til en periode, hvor skolen vil være under udvikling - både med renoveringen af ventilationssystem og med udbygning af nye lokaler.

Se iøvrigt vedhæftede lokaleplan.

Ledelsen

Jens Peter Fisker den 09-08-2018