Opslagstavlen

Kære alle

En lille nyhed. Skolen er igen blevet certificeret i Science og Talent for anerkendelse af det ekstraordinære talentarbejde.

God weekend.

Julehilsner
    Jens Olsen, skoleleder

Jens Erik Olsen den 07-12-2018
  • ikon

Vigtigt varsel & besked angående glemmekassen og afhentning af medbragt tøj mv. overalt - før fredag 21. december 2018:
    Skolens rengøringsfirma skal udføre hovedrengøring på skole/SFO/Fritter i juleferien. Det betyder, at alt tøj og effekter på gange og fællesrum - og alle steder på skolen, skal være ryddet/tømt senest sidste skoledag fredag 21.12 inden kl. 12. Det er alt, hvad der er på skolen både i kasser, på hylder, fra knager, hængende og liggende af sko, tøj og andet.
    Derfor er opgaven for forældre og børn fra nu og inden fredag den 21.12:
    1: Tjek nuværende glemmekasse ved gl. festsalsdør, for tidligere glemte ting, den tømmes til Røde Kors efter 21.12.
    2: Tjek, at alle barnets ting/tøj/sko tages med hjem fra alle gange og fællesrum knager, hylder mv. på skolen inden 21.12 kl. 12. Alle effekter der mod forventning ikke er fjernet 21.12 vil blive samlet lagt i glemmekassen (som er tømt for tidligere ikke afhentede ting), men vi håber alle har gjort sit og hentet barnets ting hjem gerne, så det ikke bliver nødvendigt.
    Mvh. skolens kontor og tekniske personale

Lone Amund Halfdaner den 05-12-2018
    Kære forældre.

Skolebestyrelsens høringssvar vedr. ny ressource-fordelingsmodel for undervisningen.
    I vedhæftede brev kan I læse skolebestyrelsens høringssvar til Skole– og Børneudvalget i.f.m. en ny ressource-fordelingsmodel for undervisningen.

Jens Olsen

Lone Amund Halfdaner den 04-12-2018
  • Gymnastik og net

Vi har skal have udskiftet ovenlysvinduerne i vores gymnastiksale. Det er en større omgang, og derfor bliver der desværre nødt til at være fuldstændigt lukket i nettet og i gymnastiksalen under nettet allerede fra torsdag og frem til jul.

Mosehullerne og den bagerste sal er fortsat åbne og spejlsalen skulle gerne være ledig det meste af tiden.

Vi beklager den korte frist og de problemer der følger af det. Til gengæld skulle vinduerne gerne være vandtætte og klar til januar.
    Jens Peter Fisker den 12-12-2018
    Kære alle

En lille nyhed så er skolen igen blevet certificeret i Science og Talent for anerkendelse af det ekstraordine talentarbejde. (se vedhæftede fil)

God weekend.

Julehilsner
    Jens Olsen, skoleleder

Jens Erik Olsen den 07-12-2018
  • Garderober og glemmekassen

Garderoberne på gangene skal gerne tømmes helt inden juleferien på grund af rengøring.
    Tøj som efterlades, lægges i glemmekassen i kælderen. Inden det sker, bliver glemmekassen tømt, så savner man noget tøj, kan det måske findes her.

Jens Peter Fisker den 04-12-2018
  • ikon
    Lidt billeder fra endnu en spændende alternativ dag på Mosedeskolen.
    Torsdag den 15/11 "Matematikkens dag".

Jens Erik Olsen den 16-11-2018
  • Meebook

Meebook er skolens læringsplatform. Det er her mange forløb, årsplaner og elevplaner findes. I løbet af det næste års tid vil Intra blive erstattet af Aula, som Meebook er en del af.

Se vedhæftede guide til at logge ind.
    Jens Peter Fisker den 07-09-2018
  • Information om lokaler

Skolens indskolingstilbygning, som normalt huser vores 1. klasser og 0B, er desværre i en sådan stand, at vi ikke kan have elever i bygningen efter ferien.

Derfor er vi blevet nødt til at rykke rundt på vores klasser, for at få plads til alle. Rokeringen kommer til at betyde at 5. klasserne skal være på F-gangen, mens 1. klasserne rykker på D-gangen. 0.B rykker til A-gangen. (Vi havde tidligere skrevet E - men det er altså D)

Greve Kommune er i gang med at sikre at vi fremover har den fornødne plads. Det vil betyde at vi kan se frem til en periode, hvor skolen vil være under udvikling - både med renoveringen af ventilationssystem og med udbygning af nye lokaler.

Se iøvrigt vedhæftede lokaleplan.

Ledelsen

Jens Peter Fisker den 09-08-2018